Retouren

 

Wat is kopen op afstand?
 

U koopt bij Gezonddier.nl via internet, conform de wet heeft u zeven werkdagen bedenktijd als u een product op afstand koopt. U kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat u wilt hebben.

Wilt u het product toch niet hebben? Dan kunt u uw aankoopbedrag terugkrijgen, uitgezonderd de verzendkosten, uitsluitend als u het product tijdens de bedenktijd terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn.

Indien uw bestelling valt onder 'Gratis Bezorgen ' boven de 25,00 Euro, dan wordt in geval van retourzending de verzendkosten, zonder korting, ingehouden. Dit betekent de volgende inhouding bij een retourzending met:
aflevering in Nederland 4,95 Euro, 
aflevering in Belgie 14,75 Euro,
aflevering in Duitsland 14,75 Euro.

Wanneer gaat uw bedenktijd in?
 

Uw bedenktijd gaat in als u het product thuis krijgt.

Bij welke producten krijg ik geen bedenktijd?
 

U krijgt geen bedenktijd als u een van de volgende producten op afstand koopt:
* tijdsgebonden producten, bijvoorbeeld tijdschriften
* producten die u speciaal laat maken.
* producten die snel kunnen bederven, zoals voedsel
* producten die na opening beperkt houdbaar worden, bv vloeistoffen etc.

Sommige producten, of de inhoud van de verpakking, zijn verzegeld. U mag deze producten alleen terugsturen als u de verzegeling niet hebt verbroken of opengemaakt.

Inpakfouten
 

Inpakfouten zijn onvermijdelijk. Stelt u een fout vast dan verzoeken wij u dit binnen twee dagen na ontvangst per email (info@gezonddier.nl) aan ons te melden. Na melding controleren wij intern op basis van het verzendgewicht en interne pakbon de opdracht met de werkelijke zending.
Indien wij vaststellen dat de oorzaak bij Gezonddier.nl ligt, dan streven wij ernaar om:
 - in geval van te weinig geleverd, dezelfde dag de ontbrekende artikelen aan u te verzenden.
 - in geval van onjuiste levering, ontvangt u van ons per email het verzoek het foutief verpakte artikel aan ons te retourneren, waarna wij na ontvangst het juiste artikel toezenden.

Wat is het retouradres en wat moet ik erbij vermelden?
Uw retouradres is

Gezonddier.nl
's-Gravelandseweg 50-51
1381 HK Weesp

U moet altijd een retournummer vermelden, retourzendingen zonder retournummer worden niet door ons geaccepteerd. U kunt een retournummer aanvragen via info@gezonddier.nl

Retourzendingen moeten binnen 10 werkdagen nadat u de produkten heeft ontvangen, voorzien van retournummer in ons bezit zijn. De retourzending moet zodanig verpakt zijn dat de produkten onbeschadigd bij ons arriveren. Zendingen die na deze termijn bij ons arriveren worden niet meer als retourzending behandeld en het aankoopbedrag wordt niet aan u terugbetaald.

Wat moet ik doen als ik een product wil terugsturen?

Wilt u een product terugsturen? Laat dit dan binnen de zeven werkdagen aan ons weten, dit doet u door het aanvragen van een retournummer, via email.

Tip: bewaar altijd een bewijs als u een product terugstuurt. Bijvoorbeeld een bewijs van terugzending van het postkantoor. De retourkosten zijn voor uw rekening, tenzij de retourzending te weten is aan inpakfouten.

Laat u binnen de zeven werkdagen weten dat u het product terugstuurt? Heeft u een retournummer? Zorgt u ervoor dat het produkt binnen 10 werkdagen na ontvangst in onze postbus ligt en het product en zijn verpakking compleet, verzegeling niet verbroken en niet beschadigd is, dan betalen wij,  binnen dertig dagen uw aankoopbedrag terug, exclusief de verzendkosten.

Stel uw vraag

Verificatie
Deze vraag is om verifiëren dat u een persoon bent en om ons te beschermen tegen automatische spam.
Image CAPTCHA
Type in hoofdletters de letters die u ziet op de afbeelding.