verzorging kitten

Vezorg je kitten met producten die veilig voor de kitten zijn:

Tegen extreme verharing, haaruitval:
Espree Anti-Shed, Itch and Static Spray is een unieke spray die, buiten de seizoensverharing, extreem verharen en jeuk tegengaat.

Vachtconditoner en anti-klit:
Met Espree Rainforest Conditioner verdwijnen klitten en knopen in de vacht als sneeuw voor de zon, de haarstructuur wordt gerepareerd en de vacht wordt zacht en glanzend. 
Espree Citrus Tug Free Detangler Spray is een anti-klit spray voor uw hond.
Espree Luxury Remoisturizer is een conditioner voor de droge en/of beschadigde vacht. Het maakt het haar makkelijk doorkambaar, verwijdert klitten en is veilig voor pups en kittens.

Shampoos:
Espree Puppy & Kitten Shampoo
is een milde, hypo-allergene shampoo die gegarandeerd veilig is voor gevoelige kittens.
Espree Dark Coat Aloe Herb Oil Shampoo is een shampoo met een natuurlijke kleurversterker voor de donkere vacht. De shampoo vermindert door insecten veroorzaakte irritaties op de huid en gaat jeuk en krabben tegen.
Espree Energee Plus Dirty Dog Shampoo is een shampoo op basis van Aloë Vera die zelfs de allervieste honden schoon en fris krijgt!
Espree Hypo-Allergenic Coconut Shampoo is met zijn milde samenstelling geschikt voor de overgevoelige huid.
Espree Purr ’N Natural Cat & Kitten Foaming Shampoo is een diepte reiniger die vuil gemakkelijk verwijderd en tegelijkertijd de vacht voedt. Deze schuimshampoo droogt de huid niet uit, verlicht de vacht, maakt de vacht niet dof en laat uw kat spinnen.

Laat je kitten weer heerlijk ruiken:
Espree Puppy & Kitten Baby Powder Cologne is een makkelijk te gebruiken, anti-statische, eau de cologne spray.

 

Inhoud syndiceren