Vuurwerk, onweer of andere knallende geluiden en uw hond

Hond en VuurwerkVeel honden hebben vuurwerkangst of zijn bang voor vuurwerk, maar ook voor onweer of andere harde geluiden met een knallende effect. Speciaal voor deze honden met vuurwerkangst is er een welzijnspakket samengesteld dat de nervositeit en angst rondom vuurwerk, onweer of harde geluiden verminderd en aanpakt!

Uw hond voorbereiden op oud & nieuw?

Hond en VuurwerkOm uw hond tijdig voor te bereiden op harde geluiden, vuurwerkknallers of onweer is het van belang dat u op tijd begint met het toedienen van Groene Os Rustcompositum, Puur Nervositeit en/of Bach Rescue. Het pakket wat wij voor uw hond hebben samengesteld kunt u vanaf heden extra voordelig bestellen met wel 16% korting!

Vuurwerk CD voor uw hond?

Hond en VuurwerkTer voorbereiding van uw hond voor vuurwerk adviseren wij om bijvoorbeeld al tijdig te beginnen met trainen van uw hond met een vuurwerk CD of online hulp. Dit kan in samenwerking met het welzijnspakket voor het verminderen van angst en/of nervositeit bij vuurwerk, onweer of harde knallende geluiden.

Verminder de nervositeit en bangheid voor vuurwerk bij uw hond

Hond en VuurwerkIs uw hond nerveus, bang, angstig of onrustig bij vuurwerk, onweer of andere knallende geluiden. Dat adviseren wij onderstaande producten om problemen rondom nervositeit, onrustigheid, angstigheid of bangheid zwaar te verminderen en aan te pakken! Het welzijnspakket voor hond en vuurwerk kunt u hier bestellen.

Product & Welzijnsadvies over Vuurwerkangst bij Hond en Kat