PUUR Geslachtsdrift

€15,95
PUU-Geslachtsdrift_duo.jpg
50
ml
PUUR Geslachtsdrift voor hond en kat, vermindert overmatige geslachtsdrift. Kenmerken van overmatige geslachtsdrift zijn sexuele opwinding, (nachtelijke) onrust, opwinding, prikkelbaarheid, weglopen en ongehoorzaamheid. PUUR Geslachtsdrift kan goed worden ingezet bij voorhuidontsteking veroorzaakt door hyperseksueel gedrag. Tevens ter voorkoming van prostaatbloedinkjes.

 

Bijsluiter

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.

De optimale dosering is 2 - 3 x daags:

Hond 5 - 10 druppels

Kat 3 - 5 druppels

Konijn 3 - 5 druppels

20 druppels is circa 1 ml

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Indien de kat of het konijn de druppels niet accepteert, doe de druppels door het voer of op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Bij de kat kunnen de druppels aangebracht worden op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Adviezen voor gebruik Ga naar de dierenarts bij vermoedelijke prostaatklachten, symptomen hiervan zijn druppeltjes bloed uit de penis en een teveel persen bij ontlasting. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.

Behandelingsduur In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaren Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

Opmerkingen Druppeltjes bloed uit de penis en teveel persen bij ontlasting kunnen veroorzaakt worden door een zwelling van de prostaat. Indien uw dier deze verschijnselen vertoont moet u uw dierenarts raadplegen.

Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is.

Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.

Grote onrust en prikkelbaarheid, “rijden”, in huis plassen (sproeien) en een etterige afscheiding uit de voorhuid kunnen gevolgen zijn van verhoogde geslachtsdrift.

In een enkel geval kan bij gebruik van de druppels een onschuldige en kort durende verergering van de klachten optreden. Als deze beginverergering hinderlijk is dient u de geadviseerde dosis te halveren of een dosering over te slaan. 

 

Tags