PUUR Mok

€21,95
PUU-Moc_duo.jpg
100
ml
PUUR Mok vertoont een helende werking op zowel droge als natte mok en andere vormen van (chronische)huiduitslag, voor paard, pony, hond en kat. Mok is een verzamelnaam voor verschillende vormen van huidontsteking aan de kootholten. Droge mok wordt gekenmerkt door kloven, terwijl natte mok een natte uitslag is met dikke korsten.

 

 

Bijsluiter

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.

De optimale dosering is 1 - 3 x daags:

Paard 20 - 30 druppels

Pony 15 - 20 druppels

Hond 10 – 15 druppels

1 ml = 20 druppels.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Adviezen voor gebruik Zorg voor een schone en droge omgeving, vermijd contact van de huid met vocht en urine. Lange haren dienen te worden weggeknipt. Wanneer de huid toch nat is geworden dient deze zorgvuldig te worden gedroogd. Geef het paard voldoende beweging. Gebruik maximaal 1x een desinfecterende shampoo, deze ontsmet maar vertraagt de genezing. Bij jeuk kan er sprake zijn van een mijtinfectie neem dan contact op met uw dierenarts.

Behandelingsduur Varieert afhankelijk van de situatie, het effect is meestal zichtbaar na 5 tot 7 dagen. Ga bij verbetering nog 1 à 2 weken door met toediening van dit product.

Bewaren Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje. 

 

Tags