PUUR Pollen

€15,95
PUU-Pollen 50ml.jpg
50
ml
PUUR Pollen, voor het paard, pony, hond of kat, bij een overgevoeligheid en/of allergie voor stuifmeel en huisstofmijt: pollenallergie.

Door zijn unieke en zeer uitgebreide samenstelling helpt PUUR Pollen het dierenlichaam zich te weren tegen overgevoelige reacties. Door de toevoeging van de meelmijt en de huisstofmijt worden de meest voorkomende allergieën aangepakt. PUUR Pollen is ontwikkeld door dierenartsen op basis van gegevens uit de literatuur en jarenlange praktijkervaring. De specifieke combinatie van bestanddelen zorgt voor een regulerende werking en bevordert het natuurlijke herstelproces. PUUR Pollen bevat verdunningen van alle veelvoorkomende gras- en plantensoorten die pollenallergie kunnen veroorzaken, evenals een verdunning van meel- en huisstofmijt.

 

Bijsluiter

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.

De optimale dosering is gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen.

Dosis:

Paard 15 - 20 druppels

Hond 10 - 15 druppels

Kat 5 druppels 

20 druppels is circa 1 ml

Toediening Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangbracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Adviezen voor gebruik Zorg voor een gezonde leefomgeving, met voldoende frisse lucht, licht, beweging, contact met soortgenoten en gezonde voeding.

Behandelingsduur Geef PUUR Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.

Bewaren Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje. 
 

Contra-indicaties Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Bijwerkingen Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen. 

 

Tags