PUUR Probiotica paard/pony

€47,95
Puur Natuur - Puur Probiotica - Paard en Pony
150
Gram

Voor een gezonde spijsvertering en darmflora. Probiotica: de bacteriestammen in de PUUR Probiotica zijn speciaal geselecteerd zodat ze goed de maag kunnen passeren zonder gedood te worden door het maagzuur. Goede darmbacteriën zijn van groot belang voor een goede gezondheid en optimale weerstand.

Bijsluiter

Dosering en toepassing:

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

De optimale dosering is 2 x daags:
Paard 1 maatschep
Pony ⅔ maatschep

1 maatschep bevat ongeveer 2½ gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening
Voor een optimale werking van de PUUR Probiotica het poeder oplossen in een beetje lauw water en dit 15 tot 30 minuten laten staan en vervolgens over het voer geven. Het poeder kan ook door wat appelcompote, slobber of muesli worden gegeven. Wanneer PUUR Probiotica los over het voer wordt gegeven, bevochtig dan het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de onderkant van de pot.

Contra-indicaties
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Tags