PUUR Veg Omega 250 ml

€16,95
PUU-Veg Omega-PaardHondKat-250ml-1.jpg
250
ml

Een gezonde en glanzende vacht: bij een doffe vacht, breekbaar haar of overmatig verharen. Een gezonde huid: bij een droge en schilferige huid. Soepele beweging: bij artrose, heupdysplasie, spondylose en rugproblemen. Energie: bij lusteloosheid of een dip na zware inspanning. Geestelijke stabiliteit: bij onzekerheid of irritatie. Ouderdomsklachten, bij stijve spieren, huid- en vachtproblemen (Vooral droge en schilferige huid of erge verharing), slecht mesten, slechte spijsvertering, tekort aan energie, slechte bloedsomloop.

PUUR VEG Omega helpt bij het reinigen van het vatenstelsel, soepel maken van spieren en gewrichten en draagt bij aan een goede conditie van huid en vacht. Heeft een positieve werking op de urinewegen en werkt ontgiftend (op de darmen). Zorgt voor extra energie en gaat verzuring tegen.

 

Bijsluiter

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.

De optimale dosering 1 x daags:

Paard 1 - 2 eetlepels

Hond 2 - 4 theelepels

Kat 2 - 3 theelepels

1 eetlepel bevat circa 15 ml 1 theelepel bevat circa 1,5 ml

Toediening PUUR Veg Omega kan over het voer gegeven worden.

Adviezen voor gebruik PUUR Veg Omega kan dagelijks worden gegeven voor onbepaalde tijd. Deze vetzuren behoren tot de basissuppletie voor gezonde dieren.

Behandelingsduur In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bewaren Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje. 

 

Tags