PUUR Weerstand paard/pony

€54,95
PUU-Weerstand-Paard-300g.jpg
300
Gram

(Acute) situaties van weerstandsvermindering; Ontstekingen (zowel inwendig als uitwendig); Allergische reacties; Virale, bacteriële, gist- en schimmelinfecties; Parasitaire infecties; Vaccinatie; Slechte huid- en vachtconditie; Dieren met overgewicht; Dieren met  de Ziekte van Cushing; Dieren die in een nieuwe omgeving komen (op een nieuwe stal); Stress (bijvoorbeeld bij langdurig transport of tijdens het wedstrijdseizoen).
 

Bijsluiter

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.

De optimale dosering is 1 - 2 x daags:

Paard 1 maatschep

Pony ¾ maatschep

1 maatschep bevat circa 5 gram

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening door het voer. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Adviezen voor gebruik Zorg voor een gezonde leefomgeving, met voldoende frisse lucht, licht, beweging, contact met soortgenoten en gezonde voeding.

Behandelingsduur In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als daartoe aanleiding is.

Bewaren Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking.
 

 

Tags