Espree

Espree heeft een lijn van natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden, pony’s, honden en katten. De succesfactor van alle Espree producten is gebaseerd op de ideale formule van Aloë Vera en kruidenmixen die gecombineerd zijn met natuurlijke oliën, natuurlijke vitaminen en organische grondstoffen. Espree zorgt voor de beste verzorging van uw dier! Alle grondstoffen van Espree zijn van hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn mild en veilig in gebruik en dierproefvrij.

Kies uit de volgende veelgestelde vragen/onderwerpen om snel het juiste product te vinden:

» Welke shampoos van Espree zijn voor algemeen gebruik?

» Welk middel kan ik gebruiken om te voorkomen dat vlooien en teken in de vacht van mijn hond gaan zitten?

» Met welke sprays van Espree kan ik het beste de vacht van mijn hond verzorgen?

» Mijn hond heeft last van klitten in zijn vacht, welke producten heeft Espree hiervoor?

» Bij welk symptoom van mijn hond/kat gebruik ik de Espree therapeutische shampoo?

» Mijn hond/kat heeft een gevoelige huid, welke Espree shampoo adviseer je?

» Met welke shampoo van Espree kan ik de kleur van de vacht van mijn hond versterken?

» Ik ben op zoek naar Espree producten voor mijn trimsalon, en graag in grootverpakking, wat adviseert u mij?

» Mijn hond heeft veel last van klitten in zijn vacht, welke Espree conditioner helpt?

 

 • ES HERBAL 5.jpg
  Roll on is een milde roller waarmee u (zon)gevoelige delen van uw paard kunt behandelen zonder met een spray te hoeven werken. U rolt de Roll on gemakkelijk en zonder stress op het hoofd en rond de ogen van uw paard.
  Volume:
  118
  ml
  Prijs:
  €18,95
 • AHhorsespray.jpg
  Espree Aloe Herbal Horse Spray Ready to Use is een mild en effectief plantaardig product dat niet alleen uw paard langdurig (24-36 uur bij rust en 3-6 uur bij zware belasting) beschermt tegen insecten zoals vliegen, horzels, dazen etc,
  Volume:
  946
  ml
  Prijs:
  €23,95
 • Espree-Aloe-Herbal-Horse-Spray-Concentrate.png
  Espree Aloe Horse Spray Concentrate beschermt je paard tegen insecten zoals vliegen, horzels en dazen, verzorgt de vacht en beschermt tegen zonnebrand
  Volume:
  3.79
  Liter
  Prijs:
  €99,95
 • Espree-Aloe-Herbal-Horse-Spray-Concentrate.png
  Espree Aloe Horse Spray Concentrate beschermt je paard tegen insecten zoals vliegen, horzels en dazen, verzorgt de vacht en beschermt tegen zonnebrand
  Volume:
  946
  ml
  Prijs:
  €48,95
 • ESP-Aloe Hydrating.jpg
  Espree Aloe Hydrating Mist voor de hond, deze spray werkt vochtinbrengend en hydrateert de (droge) hondenhuid en hondenvacht.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €17,30
 • ESP-Aloe oatbath shampoo.jpg
  Espree Aloë Oatbath Medicated Shampoo is een milde shampoo die verzachtend werkt, gebruik deze shampoo als de huid van uw hond rood is. Espree Aloë Oatbath Medicated Shampoo is een milde shampoo die verzachtend werkt.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Optisoothe.jpg
  Espree Aloe optisoothe eye wash & clear rinse voor hond en kat. Reinigt de ogen; spoelt vuil uit de ogen.
  Volume:
  118
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Aloe vera jelly.jpg
  Espree Aloë Vera Jelly is een huidverzorgende gelei (gel) op basis van Aloe Vera. De Aloë Vera gel dringt makkelijk diep in de huid en zorgt voor verzachting en voeding. Espree Aloë Vera Jelly is een huidverzorgende gelei (gel) op basis van Aloe Vera.
  Volume:
  118
  ml
  Prijs:
  €19,35
 • ES AVJELLY 1.jpg
  Espree Aloë Vera Jelly Paard & Pony is een natuurlijke, verzorgende gelei (gel) op basis van Aloe Vera die uitwendig kan worden ingezet bij schrammen, insectenbeet, (milde) uitslag, zonnebrand of anderszins oppervlakkige rode huid.
  Volume:
  118
  ml
  Prijs:
  €19,35
 • ES ARCTIC 1.jpg
  Espree Arctic White Shampoo verdiept de kleur van de vacht en verwijdert vuil, moeilijke vlekken en olie. Arctic White Shampoo maakt geen gebruik van agressieve chemicaliën en bleekt de vacht niet, maar zorgt voor een diepe reiniging van de vacht.
  Volume:
  946
  ml
  Prijs:
  €21,40
 • ESP-Bright White.jpg
  Espree Bright White Shampoo is een milde, kleuroplichtende en kleurversterkende shampoo zonder bleekmiddel. Bright White Shampoo werkt verzachtend op de huid, zonder de vacht uit te drogen.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Citrusil Plus.jpg
  Espree Citrusil Plus Shampoo Vlo- en teekwerende shampoo voor de hond, deze shampoo, gemaakt uit natuurlijke citrus-olie, Aloë Vera en diverse kruidenoliën, maakt de vacht van uw hond onaantrekkelijk voor vlooien en teken,huidklacht,huidproblemen
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Dark coat shampoo.jpg
  Espree Dark Coat Aloe Herb Oil Shampoo is een shampoo met een natuurlijke kleurversterker voor de donkere vacht. De shampoo vermindert door insecten veroorzaakte irritaties op de huid en gaat jeuk en krabben tegen.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Detangling&dematting spray.jpg
  Espree Demat Detangle Spray is een heerlijke anti-klitspray die knopen en klitten uit de vacht van je hond verwijdert.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Ear care.jpg
  Espree Ear Care voor de hond, het verwijdert oorsmeer en gaat de vorming van nieuw oorsmeer tegen. Ear Care werkt antibacterieel, bestrijdt schimmels en zorgt voor een frisse lucht van de oren.
  Volume:
  118
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Energee Plus Dirty Dog.jpg
  Espree Energee Plus Dirty Dog Shampoo is een shampoo op basis van Aloë Vera die zelfs de allervieste honden schoon en fris krijgt! De shampoo verwijdert vuil en vettigheid uit de vacht en geeft deze een heerlijke geur.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Extreme odor eliminating spray.jpg
  Uw dier ruikt niet zo prettig? Geen nood, gebruik Espree Extreme Odor Eliminating Spray! Deze milde spray van Espree zorgt in een handomdraai voor een frisse geur, zonder dat daar water aan te pas hoeft te komen.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-3in1 healing cream.jpg
  Wound Cream gaat kauwen, healing cream, bijten en likken tegen en herstelt de huid bij wondjes, kloofjes, hotspots (branderige plek) en andere beschadigingen.
  Volume:
  118
  Gram
  Prijs:
  €22,40
 • ESP-Hot Spot.jpg
  Espree Hot Spot Foam is een kalmerend schuim voor jeukende en branderige plekken (hotspots) die veroorzaakt worden door irritatie, insectenbeet en allergieën. Pak huid- en vachtproblemen niet alleen van buitenaf aan, maar ook van binnenuit.
  Volume:
  160
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Hypo Allergenic coconut.jpg
  Espree Hypo-Allergenic Coconut Shampoo is met zijn milde samenstelling geschikt voor de overgevoelige huid. Deze shampoo, geheel op Aloë Vera basis, lost vuil op, voorkomt dof worden, ontklit de haren en heeft een heerlijke kokosgeur.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25